حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود تحقیق علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن

دانلود تحقیق علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن

این تحقیق ، با موضوع علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن بصورت Word انجام گرفته است.تحقیق برای رشته علوم تربیتی و آموزشی مناسب است و در 22 برگه می باشد. شما می توانید این تحقیق را بصورت کامل و آماده تحویل از پایین همین صفحه دانلود نمایید.

بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد.

1- تعاریف پرخاشگری

روان شناسانی که اعتقادات نظری متفاوتی دارند در مورد چگونگی تعریف پرخاشگری اساساً با هم توافق ندارند. موضوع اصلی این است که آیا باید پرخاشگری را براساس پیامدهای قابل دیدن آن تعریف کنیم یا براساس مقاصد شخصی که آن را نشان می دهد.

گروهی پرخاشگری را رفتاری می دانند که به دیگران آسیب می رساند یا بالقوه می تواند آسیب برساند. پرخاشگری ممکن است بدنی باشد (زدن – لگد زدن – گاززدن) یا لفظی (فریاد زدن، رنجاندن) یا به صورت تجاوز به حقوق دیگران (چیزی را به زور گرفتن)، نقطه قوت این تعریف عینی بودن آن است به رفتار قابل مشاهده اطلاق می شود. نقطه ضعف آن این است که شامل بسیاری از رفتارهایی است که ممکن است به طور معمول پرخاشگری تلقی نشود.

پرخاشگری وسیله ای رفتاری است در جهت رسیدن به هدفی؛ پرخاشگری خصمانه رفتاری است در جهت آسیب رساندن به دیگران ، بیشتر پرخاشگری های بین کودکان کوچک از نوع «وسیله ای» است.

این نوع پرخاشگری به خاطر متعلقات است. کودکان از یکدیگر اسباب بازی می قاپند، یکدیگر را هل می دهند تا به اسباب بازی که می خواهند بازی کنند دست یابند. به ندرت اتفاق می افتد که کودکان بخواهند به کسی آسیب برسانند یا از روی عصبانیت دست به پرخاشگری بزنند.

پرخاشگری را باید از جرئت ورزی متمایز دانست. جرئت ورزی، دفاع از حقوق یا متعلقات (مانند ممانعت کودک از این که کسی به اسباب بازی اش دست بزند) یا بیان امیال و آرزوها را بر می گیرد.مردم معمولاً شخص با جرئت را پرخاشگر می دانند، در صورتی که کسی که از حق خود دفاع می کند با جرئت است نه پرخاشگر.

فهرست مطالب1- تعاریف پرخاشگری. 12- تغییرات رشدی. 13- ثبات پرخاشگری. 24- ادراک مقاصد دیگران و رفتار پرخاشگرانه. 25- تفاوت های جنسیتی. 36- الگوی خانواده و پرخاشگری. 37- نحوه کنترل عصبانیت در کودکان. 48- انواع پرخاشگری‌68-1- پرخاشگری‌ خصمانه. 68-2- پرخاشگری‌ وسیله‌ ای. 69- علل‌ خشونت‌ و پرخاشگری‌ در کودکان‌79-1- الگوپذیری‌ کودکان‌ از والدین‌79-2- کودکان‌ ناکام‌ پرخاشگر می‌ شوند. 79-3- اضطراب‌ و پرخاشگری‌79-4- پرخاشگری، نشانه‌ای‌ از تضادهای‌ درونی‌79-5- پرخاشگری‌ و افسردگی‌89-6- پرخاشگری؛ بیماری‌ها؛ مصرف‌ دارو89-7- خشونت‌ و مدرسه‌810- روش هایی برای درمان پرخاشگری کودکان. 911- الگوهای پرخاشگری در کودکان. 1012- پیشگیری و درمان. 1113- کودکان و خشونت در تلویزیون. 1214- کودکان ناسزاگو1415- بد دهنی کودکان. 16منبع. 19

خرید و دانلود دانلود تحقیق علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.