حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود تحقیق در مورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

دانلود تحقیق در مورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

*******************************************************

لینک دانلود و خرید محصول در پایین توضیحات

فرمت فایل: ورد (Word)

قابل ویرایش و آماده چاپ

*******************************************************

 

قسمتی از محتوای متن جهت بررسی شما پیش از خرید در این قسمت آورده شده است:

 

 

تعداد صفحات : 56 صفحه

نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی: نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است.
همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد.
بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
جدول 1 : نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه میزان محصول تخلیه شده یا فروشی (بر حسب تن) حداقل میزان نمونه برداری (بر حسب کیلوگرم) کمتر از 5 8 15- 5 20 40- 15 40 60- 40 60 80- 60 80 100- 80 100 100 و بیشتر 120 یا بیشتر * در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از 120 تن باشد، به تعداد نمونه برداری (120)08/0 درصد اضافه می شود.
جدول شماره 2: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاه تعداد ماهی در هر بهر (N) تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N) حداکثر میزان مورد قبول خطا (C) 15- 2 2 صفر 25-16 3 صفر 90- 26 5 صفر 150- 91 8 1 500- 151 13 1 1200- 501 20 2 10000- 1201 32 3 35000- 10001 50 5 500000- 35001 80 7 500001 یا بیشتر 125 10 بهره برداری از جدول 2 نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد.
این عمل می تواند با توزین 10 ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد.
در این صورت تعداد ماهی در بهر معادل با وزن بهر تقسیم بر میانگین وزن یک ماهی خواهد بود.
2- نمونه برداری جهت انجام آزمایشات میکروب شناسی جهت کنترل میکروبیولوژیکی ماهی و فرآورده های آن نیاز به اخذ 5 نمونه (5= n) به ازای هر بهر در شرایط بهداشتی و آسپتیک می باشد که خوب است از روش نمونه برداری دو مرحله ای (0=c و 5 = n) ای (2 یا 1= c و 5 = n) استفاده کنیم.
جهت توضیح بایستی ذکر کرد که c حداکثر تعداد نتایج مثبت می باشد که می تواند میزان آن از میزان m (حداقل میزان قابل قبول) بیشتر باشد.
3- نمونه برداری از ماهی جهت اندازه گیـری هیستامین برای این منظور از روش نمونه برداری سه مرحله ای استفاده می شود: 2=C و 9=N g100mg/10= m g100/mg20= m (تعداد نمونه اخذ شده 9 عدد می باشد که نتیجه مربوط به 7 نمونه بایستی کمتر از g100/mg10 و دو نمونه می تواند حداکثر تا g100/mg20 نیز باشد در هر صورت میزان هیستامین در هیچ یک از نمونه ها نبایستی بیش از g100/mg20 گوشت ماهی باشد.
) در مواردی که ماهیان با آنزیم، آماده سازی شده باشند مقادیر m و M تا دو برابر بیشتر مورد قبول می باشد.
4- نمونـه برداری از ماهی جهت آزمایش جیـوه جهت آزمایش جیوه 5 نمونه از هرگونه ماهی تخلیه شده گرفته می شود.
آزمایش آنالیز جیوه با مخلوط کردن 5 نمونه اخذ شده با همدیگر انجام خواهد شد که در این صورت نتیجه حاصله نماینده میانگین میزان جیوه خواهد بود.
5- نمونه برداری از محصـولات فرآوری شـده جهت ارزیابی کیفیت، نشانه گـذاری و توزین آنها نمونه برداری از

 

چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه درج شده است ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است 

متن کامل با فرمت ورد word را که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند می توانید در ادامه دانلود نمائید 



خرید و دانلود دانلود تحقیق در مورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.