حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

مقاله درمورد. کمرویی و راههای مقابله با آن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 21

 

مقدمه

کمرویی و کناره گیری کودک کوششی برای خود داری از ارتباط با محیط اطراف است .

کودک کمرویی و گوشه گیر ممکن است از موقعیت هایی مانند : شکست ، انتقاد ، کمبود اعتماد به نفس ، دستپاچگی یا تحقیر ترس داشته باشد . متأسفانه کودکان کمرو و کناره گیر معمولاً مورد توجه قرار نمی گیرند ؛ علت نیز آن است که نسبت به کودکان دیگر ، کمتر توجه اطرافیان خود را به خود جلب می کنند . کمرویی به ندرت مادرزادی است .

این رفتار هنگامی به وجود می آید که در اثر تربیت غلط ، کودک به ارزش های اصیل خود بی اعتنا و در نتیجه مردم گریز می شود .

کمرویی را نمی توان یک عارضه ی ساده ی روانی قلمداد کرد ، زیرا از مجموعه ای از اختلالات و نا بهنجاری هایی تشکیل می شود که گاهی ریشه ومنشاء آن به دوران کودکی تعلیم و تربیت غلط والدین و مربیان که هر گونه اعتماد به نفسی را در فرزند و شاگرد خود از بین می برند ، می رسد .

برانیه کمرویی را نوعی بیماری روانی تلقی می کند که ابتدا در ضمیر باطن ریشه می دواند و مزمن می شود سر انجام جسم را از حرکت می اندازد .

اگر کسی نتواند این عارضه روحی در خویش از بین ببرد ، هرگز از زندگی شاد و موفق و آمیخته با آرامش و اعتدال برخوردار نخواهد شد .

کمرویی : یک مسئله ی پیچیده

ارائه یک تعریف مشخص از"کمرویی" تقریباً غیر ممکن است . زیرا علائم ونشانه های آن ازفردی به فرد دیگر متفاوت است . با این همه می توان به انواع زیر اشاره کرد :

کسانی که همیشه کمرو هستند

- کسانی که گاهی اوقات کمرو هستند

- کمرویی های افراطی که شخصیت و فعالیت های آنها به دلیل کمرویی به شدت آسیب دیده است .

به طور کلی کمرویی به یک عدم تطابق موقتی و یا دائمی در مواجه شدن با دیگران مرتبط است .

رفتار ها و نشانه های کمرویی که تقریباً در اغلب افراد خجالتی مشترک است ، از یک منشا ء روان شناسی سرچشمه می گیرد و معمولاً هر کدام از این رفتار ها به نوبه ی خود سبب تشدید و ظهور رفتار های دیگر می شود و به این ترتیب وارد چرخه ی معیوبی می شود که رهایی از آن بسیار دشوار است .

علت های کمرویی

علت های کاملاً جسمانی :

الف ) ضعف مزاج : کودک نحیف معمولاً ترسو می شود .

دردمند بودن در سال های اولیه ی زندگی موجب شکستگی مزاج ، مراقب و زیر سر پرستی بودن می شود – تا زمانی که در برابر ضربه ها ، زمین خوردن ها ، تغییرات هوا و درد های جزئی بتواند مبارزه کند – کودک را به وحشت از رنج بدنی و تحرک و تلاش عضلانی مبتلا می سازد .

کمی بعد ، همکلاسانش ، خصوصاً به سبب آن که نشانه های ضعف و ناتوانی در او می بیند ، با وی خشونت و بد رفتاری می کنند .

تعلیم و تربیت نا درست ، آثار بیماری های کاملاً شفا نیافته یا فشار های طافت سای دوران تحصیل ، کافی است تا بسیاری از کودکان را از وضع عادی دور کند .

برای پیشگیری از این وضع ، بهترین راه این است که میل به کوشش – اعم از جسمی و ذهنی – به کنش ، به کارایی و به چابکی را در نو جوانان بپرورانیم .

ب ) ظاهر ناموزون : کسی که چهره ای دپسند و اندامی موزون دارد به ندرت کمرو است . زیرا چنین کسی توجه ، یا بهتر است بگوییم تحسین دیگران را به خود جلب می کند .

ممکن است کسی زشت و بد قواره ولی با جسارت باشد . اما افراد آسیب پذیر هم هستند که حواس خود را بر کم ترین نا جوری در قیافه ، یا موهای سر یا . . . متمرکز می کنند و احساس سر افکندگی می نمایند تا به آن جا که گمان می کنند همه ی مردم این عیب ها را می بینند .

بچه ها نسبت به تلقین هایی که از سوی پدر و مادر و اطرافیان در یافت می کنند بسیار حساس و تأ ثیر پذیر ند . در کمرویی ناشی از زشت بودن روحیه وظیفه ای سنگین بر عهده دارد .

اولین نشانه ی کمرویی ناشی از علت های جسمانی ، از همان دوران آمادگی رفتن کودکان شروع می



خرید و دانلود مقاله درمورد. کمرویی و راههای مقابله با آن


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.