پروژه کنسرو سازی در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است فصل اول: کلیات 1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام: 2ـ1ـ تعریف ـ ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی 3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی 4ـ1ـ نشانه گذاری 5ـ1ـ مصارف عمده محصول 6ـ1ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش 7ـ1ـ قیمت فروش فصل دوم بررسی های فنی 1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید 1ـ1ـ2ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید: 2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت 1ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت مواد اولیه: 2ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت حین فرآیند: 3ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندی 3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید: 4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 5ـ2ـ موازنه جرم و انرژی 6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانه 7ـ2ـ بررسی نیروی انسانی 8ـ2ـ زمین و زیر بنا 1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید: 2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها : 3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه: 4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ...
پاورپوینت