حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

ایجاد کارگاه تولید پودر و روغن ماهی

 ایجاد   کارگاه  تولید  پودر و روغن  ماهی

*******************************************************

لینک دانلود و خرید محصول در پایین توضیحات

فرمت فایل: ورد (Word)

قابل ویرایش و آماده چاپ

*******************************************************

 

قسمتی از محتوای متن جهت بررسی شما پیش از خرید در این قسمت آورده شده است:

 

 

تعداد صفحات : 22 صفحه

پروژه درس کارآفرینی موضوع طرح: ایجاد کارگاه تولید پودر و روغن ماهی استاد راهنما :آقای ساغر کار آفرینان: محمد تیموری کری وجاسم صئوبر رشته : ساختمان آموزشکده فنی و حرفه ای کاشان تابستان 89 مقدمه: به دلیل وجود منابع غنی و دست نخورده فانوس ماهیان در آبهای جنوب ایران، این نوع ماهی بعنوان ماده اولیه عمده در تولید پودر و روغن ماهی مورد استفاده قرار می گیرد.
این نژاد از ماهی با توجه به بومی شدن در حوضه آبریز بخش جنوبی ایران دارای ذخیره های انبوه در خلیج فارس می باشدو با توجه به غیر خوراکی بودن آن سهمی از سبد خرید مشتریان محصولات دریایی ندارد .
از لحاظ کمیت رشد روز افزون سهم این ماهی در صید سنتی ماهیگیران منطقه باعث شده که با توجه به غیر اقتصادی بودن و عدم وجود بازار خرید در منطقه به صورت مرده به دریا بازگردانده شود .
تولید پودر و روغن ماهی نیز وابسطه به وجود منابع ماهیان مذکور وضایعات ماهیان خوراکی و غیر خوراکی دیگر است پودر ماهی عبارتست از محصول جامد فرآوری شده ای که از آبگیری، پختن، جداسازی، خشک کردن و آسیاب ماهی یا ضایعات آن به دست می آید.
پودر ماهی دارای سطح بالایی از اسیدهای آمینه اصلی است که در تولیدات دانه ای که غذای اکثر حیوانات است کم یافت می شود و و همچنین دارای اسید های آمینه میتونین و سیستئین با محتوا و قابلیت هضم و ارزش غذایی بالا می باشد.
چکیده طرح: کارخانه تولید پودر ماهی جهت تبدیل انواع ماهیهای غیرخوراکی و نیز ضایعات ماهیهای خوراکی به پودر پروتئین مورد استفاده قرار میگیرد.
محصول این کارگاه ارزش غذائی فراوانی در صنایع خوراک دام و طیور دارد و زمان پرواربندی را کوتاه و حجم محصولات دامی را زیاد مینماید.
انگیزه ی طرح: طرحی که شاهد آن هستید با عنوان - کارگاه تولید پودر و روغن ماهی – به این سبب به نظرم رسید که هرروزه شاهد از بین رفتن حجم زیادی از ماهیهای صید شده توسط ماهیگیران و فروشندگان محلی بوده ام و این اسراف ها تنها سبب از بین رفتن سرمایه نمی شود بلکه سبب مشکلاتی از قبیل شرح زیر میشود: از بین رفتن ضایعات ماهیهای خوراکی و ماهیهای غیر خوراکی از بین رفتن جلوه عمومی شهرمخصوصا در محلهای توزیع و فروش ماهی به خطر افتادن محیط یست و به وجود آمدن محلی برای رشد حشرات و حیوانات موذی از جمله فواید طرح نیز میتوان به موارد زیر اشاره کرد: ایجاد فرصتهای شغلی مستقیم و غیر مستقیم فراوان در منطقه وجود بازار فروش و عرضه در منطقه با توجه به وجود حوضچه تولید ماهی و میگو و کثرت مرغداریها در منطقه پیشگیری از هر گونه آلودگی زیست محیطی از طریق به کارگیری تجهیزات و تکنولوژی مدرن زمینه سازی برای ایجاد و توسعه صید صنعتی در آبهای ایران و منطقه جذب سرمایه گذاری خارجی غنی سازی خوراک دام، طیور و آبزیان استفاده از منابع دست نخورده و غیر مأکول و همچنین جذب صید محلی شامل ساردین، موتو و.
.
.
کاربرد پودر و روغن ماهی پودر ماهی به عنوان منبع غنی پروتئین در تغذیه دام، طیور و آبزیان نقش بسزایی دارد.
در حال حاضر این محصول در صنعت مرغداری که دومین صنعت کشور می باشد، مصرف فراوانی داشته و حدود 12- 6 درصد از ماده تشکیل دهنده دانه مرغ را در بر می گیرد.
این پودر

 

چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه درج شده است ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است 

متن کامل با فرمت ورد word را که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند می توانید در ادامه دانلود نمائید 



خرید و دانلود  ایجاد   کارگاه  تولید  پودر و روغن  ماهی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.