*******************************************************
لینک دانلود و خرید محصول در پایین توضیحات
فرمت فایل: ورد (Word)
قابل ویرایش و آماده چاپ
*******************************************************
قسمتی از محتوای متن جهت بررسی شما پیش از خرید در این قسمت آورده شده است:
تعداد صفحات : 11 صفحه
معرفی مختصری از این صنعت و رشته ی دانشگاهی: صنعت نساجی قدیمی ترین صنعت تمدن بشری به شمار میرود زیرا پس از نیاز انسان به غذا ، پوشاک دومین نیاز اساسی بشر می باشد که او را از سرما و گرما مصون نگهداشته و نشان دهنده شخصیت اجتماعی وی نیز می باشد .
بشر از 9000 سال پیش از پارچه استفاده می کرد.
با پیدایش نیروی بخار و آغاز انقلاب صنعتی در اروپا صنعت نساجی دچار تحول اساسی شد.
ماشین های بافندگی ، ریسندگی ، رنگرزی ، چاپ و تکمیل از حالت دستی خارج شده و از انرژی مکانیکی و بعد ها انرژی الکتریکی استفاده کردند و افزایش چشمگیر در تولید پارچه حاصل شد.
در ایران نیز از اوایل قرن چهاردهم هجری شمسی تا حدود 5 الی 10 سال پیش این صنعت به صورت ماشینی و جدید رشد چشمگیری داشته و به عنوان یکی از بزرگترین صنایع کشور به شمار می رفت.
به طور کلی ، صنعت نساجی به صنایع تولید الیاف (طبیعی و مصنوعی) ، تبدیل الیاف به نخ ، تبدیل نخ به پارچه و فرآیند های تکمیلی پارچه مانند : رنگرزی و چاپ گفته میشود.
فکر کنم همین 10 خط برای یک معرفی مختصر از این صنعت کافی باشه (البته گفتنی های زیادی وجود داره که تمومی نداره) حالا میریم سراغ این رشته که مثل رشته های فنی حرفه ای دیگه از هنرستان شروع میشه (البته یه تعداد هم که هیچی از نساجی سرشون نمیشه از رشته ی ریاضی پا میشن میان تو این رشته اونم دانشگاه صنعتی امیر کبیر با بهترین امکانات دو سال تو هنرستان بعد هم کنکور (دولتی)برای دانشگاه (فوق دیپلم)، البته آموزش عالی ، که تو تهران فقط یکی هست به نام مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی و بعد از فوق دیپلم دوباره یه کنکور دیگه برای لیسانس و مهندسی که متاستفانه برای لیسانس و مهندسی فقط دانشگاه آزاد پذیرش داره و دانشگاه دولتی وجود نداره البته تا 5 سال پیش وجود داشت .
دروس تخصصی هنرستان شامل : رسیندگی ، کارگاه ریسندگی ، بافندگی ، کارگاه بافندگی ، رنگرزی ، آزمایشگاه رنگرزی ، علوم الیاف 1و2 ، آزمایشگاه علوم الیاف 1و2 ، چاپ و تکمیل ، گارگاه چاپ و تکمیل ، فیزیک نساجی و آزمایشگاه ، شیم آلی ، طراحی و تجزیه پارچه و در آخر تاسیسات نساجی.
دروس تخصصی در دانشگاه (فوق دیپلم) هم مشابه دروس تخصصی هنرستان هست (به جز تاسیسات نساجی) البته با زیاد شدن محاسبات و مسایل کلیشه ای هر درس و اضافه شدن دروسی مثل شیمی رنگ و کنترل مواد رنگزا (شیمی و فیزیک رنگ) و شیمی مواد نساجی و کاربرد رایانه در صنعت نساجی دروس تخصصی در دانشگاه آزاد (لیسانس و مهندسی) بستگی به گرایش های آن دارد که شامل تکنولوژی نساجی(ماشین آلات نساجی) و شیمی (شیمی رنگ - ساخت و سنتز مواد رنگزا) و علوم الیاف مدارک فوق لیسانس و دکترا و پرفوسورا نیز شامل آن میشود که در ایران میتوان تا مدرک دکترا را گرفت.
رده بندی الیاف در صنعت نساجی در صنعت نساجی الیاف به سه دسته تقسیم میشوند که عبارتند از: الیاف طبیعی "Natural fibers" الیاف طبیعی شامل دو بخش الیاف نباتی و الیاف حیوانی میباشند.
الیاف نباتی مانند: پنبه، کتان، کنف، رامی و الیاف حیوانی مانند: پشم و ابریشم الیاف کانی "Mineral fibres": الیاف کانی الیافی هستند که مواد اولیه آنها از کانیها بدست میآیند مانند الیاف شیشهای و الیاف فلزی.
الیاف مصنوعی که شامل دو دسته میبا
چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه درج شده است ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است
متن کامل با فرمت ورد word را که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند می توانید در ادامه دانلود نمائید