حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

حریم فایل

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود طرح توجیهی بسته بندی عسل 1396

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 8

 

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

بسـته‌بندی عـســل

با ظرفیت 240 تن در سال

تیـرماه 1382

خلاصه طرح

موضوع طرح : بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 3/1714 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 3/174 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1540 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 17 ماه

مقدمــه :

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.

عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.

از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌کند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌کند، اندیشه را پاک و زبان را می‌گشاید.»

کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن « فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یک‌بار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.

ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

توجیه اقتصادی طرح :

الف – سرمایه گذاری ثابت :

الف – 1 ) زمیüن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

1500

30

45

الف – 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

تسطیح و خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1500مترمربع

450مترمربع

200مترمربع

450مترمربع

5

6

10

20

5/7

7/2

2

9

جـــمـــع

2/21

الف – 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

انبار مواد اولیه ومحصول

سالن تولید

اداری و سرویس

نگهبانی و تاسیسات

100

400

80

40

450

450

400

400

45

180

32

16

جــــــمـــع

273

الف – 4 ) ماشین‌آلات:

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شـــــرح

تـعداد

هزینه کل

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

خط بسته بندی شیشه ای شامل :

پرکن با سیستم کنترل

در بند شیشه با پلمپ فویل آلومینیوم درب

خط بسته بندی 30 تا 50گرمی شامل:

دستگاه فرسینگ ظروف PP و PP

در بند آلومینیوم فویل ( هیت سیلد )

ماشین‌آلات آماده سازی شامل:

موم گیر برقــی

اسـتراکتور برقی

وان ذخــیـــره

سیلندر کنترل عسل

پمپ و اتصالات انتقال

مخزن دوجداره 5/1 تن

میکسر تصفیه

دستگاه ذوب بوکه با اتصالات

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

230

105

155

95

18

15

12

12

17

48

27

27

جــــــمـــــــع

761

الف – 5 ) تاسیسات:

ردیف

شــرح

هزینه کل(میلیون ریال)

1

2

3

4

5

حق انشعاب برق 3فاز 50 آمپر

کابل و تابلوهای برق

حق انشعاب آب و لوله کشی

سیستم سرمایش و گرمایش

سیستم اطفای حریق

30

10

10

6

4

جــــمــــع

60

الف – 6 ) وسایل نقلیه :

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شــرح

تعداد

هزینه واحد

هزینه کل

1

وانت پیـکان

1

56

56

جــــــمـــع

56

الف – 7 ) تاسیسات اداری:

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شـــرح

هزینه کل

1

2

3

4

خط تلفـن و دستگاه فاکس

میز و صندلی اداری

وسایل آشپزخانه

وسایل رفاهی کارکنان

3

2

1

1

جــــــمـــــع

7

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری :

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شـــرح

هزینه کل

1

2

3

4

تاسیس و ثبت شرکت

هزینه تهیه طرح، مشاوره، اخذ مجوزها و ثبت تسهیلات

آمــوزش

راه اندازی آزمایشی یک روزه

2

6

2

9

جــــــمـــــع

19

جمع کل سرمایه گذاری ثابت

شـــرح

هزینه ( میلیون ریال )

زمـین

محوطه سازی و ساختمان ها

ماشین آلات

وسایل نقلیه

تاسیسات

تاسیسات اداری

هزینه های قبل از بهره‌برداری

45

2/294

761

56

60

7

19

جــــمــــع

2/1242

پیش بینی نشــده ( معادل 5 % اقلام فوق )

1/62

جمـــــع کل

3/1304

ب- هزینه های جاری :

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید :

ردیف

شـرح

مصرف سالانه

هزینه واحد (هزارریال)

هزینه کل(میلیون‌ریال)

1

2

3

4

5

6

عسـل با موم *

ظرف شیشه‌ای یک پوندی با درب

ورق آلومینیوم باچاپ وچسب

ورق PP یا PS بصورت فیلم نواری

کارتن 5 کیلوگرمی

کارتن 8 کیلوگرمی

255 تن

150000

4 تن

7/11 تن

34500

8500

11000

4/0

12000

7000

7/0

1

2805

60

48

9/81

15/24

5/8

جــــمــــع

55/3027

*- راندمان استحصال عسل خالص 93% در نظر گرفته شده است.

ب – 2 ) حقوق و دستمزد :

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شــرح

تعداد - نفر

حقوق ماهانه

حقوق کل

1

2

3

4

5

6

7

مدیر طرح

تکنیسین فنی

کارمند مالی و اداری

کارگر ماهر

کارگر ساده

راننده

نگهبان و سرایدار

1

1

1

6

4

1

1

2/1

1

1

9/0

8/0

8/0

8/0

8/16

14

14

6/75

8/44

2/11

2/11

23% سهم حـق بـیمه کارفرما

37

جـــمــــع کل

15

-

6/224



خرید و دانلود دانلود طرح توجیهی  بسته بندی عسل 1396


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.