لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 28 صفحه
قسمتی از متن .doc :
به نام یگانه خالق علم و هنر
دانشگاه جامع علمی کاربردی
(واحد ارشاد اسلامی)
موضوع تحقیق : حافظه و انواع آن
درس مربوطه : مبانی رایانه
استاد گرامی : جناب آقای اربابی
رشته : روابط عمومی ( پودمان )
نام محقق : پروین ریگی
تابستان 1387حافظه وانواع آن
حافظه وانواع آن در کامپیوترحافظه با هدف ذخیره سازی اطلاعات (دایم موقت) در کامپیوتر استفاده می گردد.
انواع متفاوتی از حافظه در کامپیوتر استفاده می شود :
RAM .ROM.CACHE.DYNAMiC RAM.Staic RAM.FIASH Memory.virtual Memory.video Memory.BIOS
استفاده از حافظه صرفا"محدود به کامپیوترهای شخصی نبوده و در دستگاههای متفاوتی نظیر: تلفن های سلولی PDA رادیوهای اتومبیل VCR تلویزیون و... نیز در ابعاد وسیعی از آنها استفاده می شود.
هر یک از دستگاه های فوق مدل های متفاوتی از حافظه را استفاده می کنند مبانی اولیه حافظه با اینکه می توان واژه"حافظه" را بر هر نوع وسیله ذخیره سازی الکترونیکی اطلاق کرد ولی اغلب از این واژه برای مشخص نمودن حافظه های سریع با قابلیت ذخیره سازی موقت استفاده می شود .
در صورتیکه پردازنده مجبور باشد برای بازیابی اطلاعات مورد نیاز خود بصورت دایم از هارد دیسک استفاده کند قطعا"سرعت عملیات پردازنده (با آن سرعت بالا )کند خواهد گردید .زمانیکه اطلاعات مورد نیاز پردازنده در خافظه ذخیره گردند .
از حافظه های متعدد به منظور نگهداری موقت اطلاعات استفاده می گردد .همانگونه که در شکل فوق مشاهده می گردد مجموعه متنوعی از انواع حافظه ها وجود دارد .پردازنده با توجه به ساختار سلسله مراتبی فوق به آنها دستیابی پیدا خواهد کرد.
زمانیکه در سطح حافظه های دایمی نظیر هارد یا حافظه دستگاه های نظیر صفحه کلید اطلاعاتی موجود باشد که پردازنده قصد استفاده از آنها را داشته باشد اطلاعات فوق از طریق حافظه RAM در اختیار پردازنده قرار می گیرد.
در ادامه پردازنده اطلاعات و داده های مورد نیاز خود را در حافظه Cache و دستور العمل های خاص عملیاتی خود را در رجیستر ها ذخیره می نماید.تمام عناصر سخت افزاری (پردازنده هارد دیسک حافظه و...) و عناصر نرم افزاری (سیستم عامل و ...)بصورت یک گروه عملیاتی به کمک یکدیگر وظایف محوله را انجام می دهند.بدون شک در این گروه "حافظه" دارای جایگاهی خاص است .
از زمانی که کامپیوتر روشن تا زمانی که خاموش می گردد پردازنده به صورت پیوسته و دائم از حافظه استفاده می نماید بلا فاصله پس از روشن نمودن کامپیوتر اطلاعات اولیه (برنامه POST ) از حافظه ROM فعال شده و در ادامه وضعیت حافظه از نظر سالم بودن برسی می گردد (عملیات سریع خواندن , نوشتن) در مرحله بعد کامپیوتر BIOS را از طریق ROM فعال خواهد کرد .
BIOS اطلاعات اولیه و ضروری در رابطه با دستگاه های ذخیره سازی , وضعیت درایوی که می بایست فرایند بوت از آنجا آغاز گردد، امنیت و ....را مشخص می کند . در مرحله بعد سیستم عامل از هارد به درون حافظه ROM استقرار خواهد یافت . بخش های مهم و حیاتی سیستم عامل تا زمانی که سیستم روشن است در حافظه ماندگار خواهد بود .
در ادامه وزمانی که یک برنامه توسط کاربر فعال می گردد ، برنامه فوق در حافظه ROM مستقر خواهد شد . پس از استقرار یک برنامه در حافظه و آغاز سرویس دهی توسط برنامه مورد نظر درصورت ضرورت فایل های مورد نیاز برنامه فوق ،درحافظه مستقر خواهند شد و در نهایت زمانی که به حیات یک برنامه خاتمه داده می شود (CLOSE) یا یک فایل ذخیره می گردد ، اطلاعات بر روی یک رسانه ذخیر سازی دائم ذخیره و در نهایت حافظه از وجود برنامه و فایل های مرتبط