لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 11 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
برای اندازه گیری قند خون، شما به یک گلوکز سنج (گلوکومتر) و وسایل همراه آن نیاز داریدکه شامل موارد زیر می باشد:
لنست (نیشتر)
کلاهک ویژه نیشتر زدن به برجستگی انگشت
کلاهک ویژه نیشتر زدن برای محل برجسته دیگر
گلوکز سنج (گلوکومتر)
ابزار نیشتر زدن (محل قرار دادن لنست)
شاخص برای اندازه گیری عمق سوراخ در پوست
جعبه مخصوص نوار های آزمایش
نوار آزمایش
چگونه قند خون خود را کنترل کنید.
1
بسیاری از گلوکز سنج ها باید قبل از انجام هر آزمایش جدید کالیبره شوند. هر وسیله اندازه گیری روش کالیبره شدن مخصوص به خود را دارد که باید راهنمای دستگاه به دقت خوانده شده و با آن مطابقت داده شود.
بعضی از وسیله ها رمز دارند که اغلب به صورت یک کد باید وارد شود. در این تصویر، کدمورد نظر ، شماره روی شیشه نمونه است که با استفاده از دکمه کالیبره شدن، در وسیله اندازه گیری وارد شده است. در بیشتر وسیله ها، دکمه کالیبره کردن معمولا با C مشخص شده است.
بعضی از وسیله های جدید نیازی به کالیبره شدن ندارند.
کالیبره کردن وسیله اندازه گیری قند خون
2
دست های خود را با صابون و آب گرم بشویید و آنها را کاملا خشک کنید. اگر به آب گرم و صابون دسترسی ندارید از پنبه الکل برای تمیز کردن محلی که شما قصد دارید خون بگیرید، استفاده کنید. از آنجا که الکل می تواند بر نتیجه قند خون اثر بگذارد، قبل از سوراخ کردن پوست محل را کاملا خشک کنید.
3
دست های خود را بشویید.
قبل از سوراخ کردن نوک انگشت، نوار آزمایش را در دستگاه اندازه گیری قرار دهید.
برای انتخاب عمق نفوذ نوک لنست از شاخص عمق که قسمت بالای ابزار لنست قرار دارد استفاده کنید. نوک لنست را در جایی از انگشت که حساسیت کمتری نسبت به سایر قسمتهای مسطح انگشت دارد وارد نموده و سپس دکمه آن را رها کنید.
4
سوراخ کردن نوک انگشت