لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 10
عنوان تحقیق :
آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی
در سردخانه
فهرست مطالب
هدف و دامنه کاربرد
آماده سازی گوجه فرنگی
بسته بندی
بارگیری در وسایل ترابری مجهز به تجهیزات سرمازا یا سردخانه
شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل نقلیه مجهز به تجهیزات
عملیاتی که باید طی نگهداری و در پایان آن و همچنین در وسایل ترابری انجام شود
آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه
1 - هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .
این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی میرسند کاربرد ندارد .
2- آماده سازی گوجه فرنگی
2-1- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .
2-1-2- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی به عوامل زیر دارد:
- مقصد ترابری
- مدت ترابری
- شرایط ترابری
- مورد یا موارد مصرف
- مدت مورد نظر برای نگهداری
- زمان مورد نظر برای عرضه به بازار
2-1-3- رنگ گوجه فرنگی مهمترین ضابطه برای تعیین زمان برداشت میباشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)
2-1-4- بلافاصله بعد از برداشت ( حداکثر در طی 12 ساعت ) باید گوجه فرنگی را مشروطه , بسته بندی , ارسال و یا در سردخانه نگهداری نمود .
2-2- کیفیت : گوجه فرنگی هایی که برای ترابری و نگهداری به مدت کوتاهی در نظر گرفته شدهاند باید دارای ویژگیهای مندرج در استانداردهای مربوطه و نیاز بازار باشند .
- گوجه فرنگیها باید سالم و تمیز , دارای سفتی مناسب با درجه رسیده بودن و عاری از رطوبت اضافی سطحی بوده و از نظر اندازه طبقه بندی و از لحاظ دما مشروطه شوند.
- وجود دم روی میوه اختیاری است و الزامأ شرطی برای ترابری و نگهداری در سردخانه نمیباشد . اطمینان از یکنواختی رنگ و میزان رسیده بودن گوجه فرنگیها در یک بهر اهمیت داشته و دامنه نوسان رنگ میوه نباید بیش از دو درجه از تفاوت رنگ جدول یک تجاوز کند.