لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .docx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 14 صفحه
قسمتی از متن .docx :
1- مفهوم سویه یا استرین .....الف) گروهی از افراد یک گونه که از لحاظ فنوتیپی همگن باشند.ب) گروهی از افراد یک گونه که از لحاظ ژنتیکی همگن باشند.ج) گروهی از افرادیک گونه که از لحاظ فنوتیپی ناهمگن باشند.د) گروهی از افراد یک گونه که از لحاظ ژنتیکی ناهمگن باشند.
2- کدام سویه قارچ دکمه ای امروزه اکثر واحدهای کشت و پرورش قارچ را به خود اختصاص داده است؟الف) سفید برفی ب) قهوه ایج) کرمی د) زرد
3 – در سالن هایی که رطوبت نسبی تحت کنترل نیست از کدام گونه قارچ دکمه ای برای کشت استفاده می شود؟الف)کرم ب)زردج)سفید برفی د)قهوه ای
4- شیشه های جاوی دانه های گندم مایه زنی شده را در چه درجه حرارتی نگهداری می کنیم؟الف)22 تا 24 درجه سانتی گراد ب)26 تا 30 درجه سانتی گرادج)20 تا 22 درجه سانتی گراد د)18 تا 25 درجه سانتی گراد
5- از کربنات کلسیم در تهیه بذر قارچ دکمه ای به چه منظوری استفاده می شود؟الف) جلوگیری از به هم چسبیدن دانه ها ب) بالا بردن قابلیت انبساطج) تنظیم PH مخلوط د)ضد عفونی کردن دانه گندم
6- وجود آمونیاک زیاد در کمپوست مورد استفاده برای قارچ دکمه ای باعث .......الف) از بین بردن اسپاون ها خواهد شد ب) از بین رفتن قارچها خواهد شدج)از بین رفتن میسلیوم ها و جوانه ها خواهد شد د) موارد الف و ب درست می باشد.
7 – چند روز طول می کشد تا میسلیوم قارچ سطح دانه های گندم را بپوشاند و بذر آماده استفاده شود؟الف) سی روز ب)چهارده روزج)بیست و یک روز د) موارد الف و ب درست می باشد
8- کمپوست سازی ....الف) فرآیند میکروبی که طی آن موارد آلی تا حدودی تخمیر یافته و تجزیه می شود.ب) فرآیند میکروریزی که طی آن مواد آلی تا حدودی تخمیر یافته و تجزیه می شوند.ج) فرآیندی میکروبی ک طی آن مواد معدنی تا حدودی تخمیر یافته و تجزیه می شوند.د) فرآیندی میکوریزی که طی آن مواد معدنی تا حدودی تخمیر یافته و تجزیه می شوند.
9- در قالب زنی اندازه قالب کمپوست بسته به .............و ................... متغیر می باشند:الف)قطعات کلش و درجه حرارت هوا ب)رطوبت و درجه حرارت هواج) قطعات کلش و رطوبت د) مکمل غذایی و درجه حرارت
10- اگر عمل کمپوست سازی در فصول سرد سال باشد اندازه قالب ها ...........................؟الف) کوچک ب) بزرگج) بستگی به فصل سرد ندارد د) اندازه قالب زیاد مهم نیست.
11- نسبت کربن به ازت در کمپوست قارچ دکمه ای باید .......................... باشد؟الف)
25
1
ب)
15
1
ج)
7
1
د)
17
1
12- کدامیک از موارد زیر جزء معایب روش تولید کمپوست طبیعی نمی باشد؟الف) عدم وجود کود اسبی ب) ریسک زیادج) کار زیاد د) آلودگی پایین
13- تولید کمپوست از نظر زمان به چند روش تقسیم می شود؟الف) 2 ب) 1ج) 3 د)4
14- در طی مراحل تجزیه، کاه خشک حدود چند درصد توده بستری را بصورت گاز CO2 خارج می سازد ؟الف) 75 درصد ب) 50 درصدج) 65 درصد د) 40 درصد
15- اندازه کلش ها و ساقه های گیاهی جهت تهیه بستر قارچ دکمه ای چند سانتی متر می باشد؟الف) cm 6-5 ب) cm 10-8ج) cm 20 د) cm 8-6
16- در روش کشت قفسه ای ضخامت کمپوست چند سانتی متر است؟الف) cm 30-25 ب) cm 35-30ج) cm 15-10 د) cm 40
17- قارچ های میکوریز ....................الف) مواد آلی زنده را تجزیه می کنند. ب) با درختان همزیستی دارندج) مواد آلی مرده را تجزیه می کنند د) از فضولات حیوانات استفاده می کنند
18- کدام فرآیند در افزایش درجه حرارت توده کمپوست موثر است؟الف) تخمیر بی هوازی ب) تخمیر هوازیج) تخمیر نیمه هوازی د) موارد ب و ج صحیح است
19- علت اضافه کردن چند قطره مایع ظرفشویی به بذور در حال پختن برای تولید بذر ............................الف) تمیز شدن بذور ب) از بین بردن حباب های هوا در روی بذورج) از بین بردن چربی د) از بین بردن میکروب ها
20- عمل بذر کاری در کمپوست قارچ دکمه ای در چه درجه حرارت انجام می گیرد؟الف) C°25 ب) C°30د) C°40 ج) C°15
21- خاک پوششی دارای کدام یک از نقش های زیر می باشد؟الف) فراهم کردن رطوبت لازم جهت رشد قارچب) از تبخیر رطوبت بستر جلوگیری می کندج) تکیه گاه قارچد) همه موارد
22- بهترین خاک پوششی باید از چه بافتی برخوردار باشد؟الف) رس و لوم ب) لوم و شنج) رس و شن د) لوم
23- بهترین رطوبت پس از اتمام مرحله کمپوست سازی در کمپوست ها چند درصد است؟الف) 50% ب)72%ج)82% د) 85%
24- میزان ازت موجود در کود استبی و کود مرغی در چه حدودی می باشد؟الف) 10-5 ب)5-3ج) 5-1 د) 8- 5
25- وجود رطوت اضافی در توده کمپوست منجر به چه فرآیندی می شود؟الف) تخمیر غیر هوازی و بوی بد ب) تخمیر نیمه هوازی و بوی بدج) فاسد شدن کمپوست د) موارد الف و ج
26- عمل پاستوریزاسیون کمپوست به چه منظوری صورت می گیرد؟الف) از بین بردن میکروارگانیسم های مضر ب) تامین رطوبت مورد نیاز کمپوستج) فعال کردن میکروارگانیسم های گرما دوست جهت بهبود عملیات تخمیر د) موارد الف و ج صحیح می باشد.
27- بعد از عمل استریل PH محیط حاوی بذر قارچ باید ........................... باشد.الف) 7 الی 9 ب) 13 الی 5ج) 5 الی 7 د) 5/6 الی 7/6
28- فرق کمپوست مصنوعی و کمپوست طبیعی در .........................................می باشدالف) رطوبت ب) مصرف کود دامی ج) طول مدت تخمیر د) مصرف کود شیمیایی
29- علت افزایش محصول بیشتر در کمپوست مصنوعی نسبت به کمپوست طبیعی در چه موردی است؟الف) نبود کود کود اسبی ب) رطوبت کمج) تخمیر بیشتر د) در اثر هوادهی مطلوب
30- عمده ترین هدف که د فرمول بندی کمپوست دنبال می شود ایجاد ...................... موجود در کمپوست می باشد.الف) تعادل بین C/N ب) تعادل بین مصرف کود دامی و رطوبتج) تعادل بین گرما و رطوبت د) تعادل بین تخمیر و رطوبت
31- کدامیک از روش های زیر را می توان بصورت مکانیزه انجام داد؟الف) قفسه ای ب) جعبه ایج) پشته ای د) کیسه ای